• 06/1-328-0530
 • iroda@nazaretiegyhaz.hu
  kedd, 26 április 2016 12:21

  Húsvéti ünnepség David Cameronnal Kiemelt

  Írta:
  Értékelés:
  (0 szavazat)

  Amikor Phil Rawling kapott egy meghívót a Downing utca 10 szám alá, ahol az Egyesült Királyság miniszterelnöke lakik, Rawlings először érthetően szkeptikus volt. Felhívta a telefonszámot, amit kapott és nagy meglepetésére megtudta, hogy a meghívó igazi.

   

  Tehát március 23-án délután kettőtől négyig több mint 100 vallási vezetővel együtt ünnepelték a Húsvétot a Downing utca 10 szám alatt.

  Rawlings az egyik alapítója a manchesteri teológiai egyetemének mely keresztényeket képez arra, hogy hogyan mutassák ki a szeretetüket a muszlimok felé.

  Egy érdekfeszítő élmény volt,” mondta Rawlings. „Találkoztam a miniszterelnök néhány tanácsadójával, akik elkötelezett keresztények voltak…ezt nagyon bátorítónak találtam.”

  A Bloomberg report szerint Cameron pozitívan beszélt a hit szerepéről a hétköznapi életben és kérte a keresztény vezetőket, hogy „érjék el a Muszlim közösségeket és segítsenek nekik harcolni az extrémizmus ellen.”

  Számos olyan kapcsolatra tettem szert, amely meglehetősen gyümölcsöző kapcsolatokhoz vezethetnek a jövőben. Írhatsz nekik egy emailt, amiben elmondod, hogy: A Downing utcában találkoztunk” mondta Rawling mosolyogva.

  A központ különböző csoportokat és programokat szervez, hogy a keresztények - Biblia alapokon - , mélyebb beszélgetésekbe tudjanak elegyedni a Muszlimokkal.

  Megjelent: 3993 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 25 április 2018 13:03
  Tovább a kategóriában: « Földrengés Ecuadorban Migráció »

  Názáreti Egyház

  A Názáreti Egyház egy nemzetközi protestáns egyház egy egyházvezetéssel. A Magyarországi Egyházkerület egyike a 463 egyházkerületnek. Az európai és ázsiai egyházkerületek az Eurázsiai Egyházrégió vezetése alá tartoznak.

  Friss

  2018. január 09.
  2016. január 16.
  2016. január 16.